Facebook  | YouTube |

Mengenai Kami

PENGENALAN

Unit Jaminan Kualii dan Dokumentasi (UJKD)  ini diketuai oleh Sr Noor Izma Binti Ab Ghani dengan dibantu oleh seorang Pegawai Pengurusan Kualiti, Puan Nik Azila Ahzi Binti Mustapha serta penyelaras-peyelaras dan ahli jawatankuasa berkaitan pengurusan kualiti dalam merealisasi dan melaksanakan proses pembangunan dan penambahbaikan kualiti secara berterusan.

OBJEKTIF/ FUNGSI

• Merancang, menyelaras, melaksana dan memantau sistem pengurusan kualiti selaras dengan keperluan standard, dokumen kualiti serta peraturan yang sedang berkuatkuasa.
  • Berperanan dalam menguruskan Pengurusan Kualiti (ISO), Akreditasi MQA, ETAC, RISM, APACC dan EKSA.
  • Memastikan Sistem Pengurusan Kualiti dapat dibentuk dan mencapai objektif berpandukan kepada Dasar Kualiti dan Objektif Kualiti yang ditetapkan.
  • Merancang, menyelaras dan melaksanakan kursus, bengkel dan taklimat dalam aspek sistem pengurusan kualiti