03 November 2023 : Kumpulan Latihan Kelanasiswa Malaysia (KLKM) Politeknik Kota Bharu.
Seramai 10 Kelana Bersama 3 Pemimpin KLKM Politeknik K.Bharu Telah Melaksanakan Lukisan Seni Mural Di Sekolah Kebangsaan Tok Bok Machang, Kelantan.
Pelaksanaan Lukisan Seni Mural Ini adalah Merupakan Permintaan Daripada Pihak Sekolah Tersebut Sempena Sekolah Tersebut Merupakan antara Check Point Utama Lencana Pengembaraan 10 Kelana KLKM PKB Yang Dilaksanakan pada Sebelum-sebelum ini.
Berbekalkan Pengalaman & Kepakaran Kesenian Yang Ada Pada 10 Kelana & 3 Pemimpin KLKM PKB ini digunapakai dengan sebaiknya dengan Lukisan Yang Tersengan Indah Pada Dinding Utama Tapak Perhimpunan Sekolah Tersebut.
Bagi Pihak Politeknik Kota Bharu Mengucapkan Ribuan Terima Kasih Kepada Pihak Sekolah Kebangsaan Tok Bok Atas Kepercayaan Untuk Kelana KLKM PKB melaksana Lukisan Seni Mural Ini.
Tahniah & Syabas Kepada Pentadbiran Tertinggi Kumpulan Latihan Kelanasiswa Malaysia Politeknik Kota Bharu serta Kepada 10 Kelana Atas Kejayaan Melaksanakan Lukisan Seni Mural Ini.